Prinzapolka
 PRINZAPOLKA.DK        -   om miskito-indianere på østkysten af Nicaragua   -
Log ind · Søg

Søge resultat - "børn"

08301339.w.JPG
Gilbertos familieGilberto Logan, stolt familiefar, sammen med sin kone og 4 børn. En ung og stadig lille familie - mange får op imod 10 børn eller flere. Lige inden vi tog af sted fra Prinzapolka i juli 2004, blev denne familie også forøget igen.
07150999.w.JPG
HønsFra korridoren mellem køkkenet og stuen, hvor meget af det sociale liv foregår.
0B292518.w.JPG
Jeg er lækker!En "cool" tøs fra skolen i Alamikangban.
0B292510.w.JPG
Sød tøsFra skolen i Alamikangban. Doña Alicitas datter. I baggrunden endelserne i bøjningerne af miskito-udsagnsord.
13123721.w.JPG
Vores naboDoña Fidelia, projektets nabo, med hendes eget mindste barn og et barnebarn. Fidelia og hendes mand don Santiago Paíz er forældre til en stor børneflok, med stor spredning fra de ældste til de yngste.
0C252972.w.JPG
JuleaftenJuleaften hos Débora, julen 2000. Besøg af Eja & Erik fra Danmark (tidligere kooperanter i projektet). Børnene José og Yona er også med - de boede på dette tidspunkt ikke hjemme hos Débora, men studerede i Siuna. Débora slagtede en ko i dagens anledning!
19136877.w.JPG
Yatama og El Frente3 "muchachas" - teenagepiger - fra Alamikangban. Selv om de ser unge ud, kan de sagtens have et par børnefødsler bag sig. To af pigerne har T-shirts fra politiske partier på - én fra det indfødte parti Yatama, og en fra FSLN - eller bare El Frente Sandinista. Det behøver slet ikke at betyde, at de er sympatisører - man tager det tøj på, man nu har! Men i dette tilfælde er det lige før præsidentvalget i 2001, så det er sandsynligt, at pigerne har valgt side.
29253166.w.JPG
Gadebillede fra Tasba PauniFra en udflugt til landsbyen Tasba Pauni, Alamikangbans nærmeste nabo oppe ad floden. Alle flodsamfundene uden vejforbindelse er meget hyggelige sammenlignet med Alamikangban, især fordi der ikke er tømmerbiler, der kører alting i smadder!...
29143022.w.JPG
NationaldagNationaldags-fejring i Alamikangban. Ungerne i skolen øver sig i ugevis forinden, også trommespillerne, noget man godt kan blive træt af at høre på! I Managua var der stor debat om længden på pigernes nederdele - i Alamikangban var de ret "anstændige"...
82 filer på 10 side(r) 1