Prinzapolka   Prinzapolka
 PRINZAPOLKA.DK        -   om miskito-indianere på østkysten af Nicaragua   -


 
 · Sitemap  · Nyhedsarkiv  · Kort  · Statistik  · Respons  · Mie  · Jørgen Peter

Arkiv over nyhederPå denne side arkiveres nyheder af alle slags. Foreløbigt er der mest hjemmesidenyt, men efterhånden er det meningen, at der vil dukke flere nyheder op i forskellige kategorier.
Når siden åbner, vises pr. automatik de seneste fire nyheder. For at se ældre nyheder, klik i menuen til venstre.

Nicaragua som fugleland
(under: )

Artiklen Nicaragua som fugleland er blevet opdateret, og et par anmeldelser af nyere felthåndbøger om Mellemamerikas fugle er tilføjet - ses under litteraturlisten til sidst i artiklen.

Lidt nyt i galleriet
(under: )

Turquoise-browed Motmot
Fra vort sidste besøg i Nicaragua januar-marts 2007 har vi lagt lidt nye fauna-billeder i galleriet. Alle billederne (21 i alt) kan ses her. De fleste er fuglebilleder, men der er også et par nye skildpadder, en græshoppe og tre sommerfugle.
De fleste af fuglebillederne er arter, vi havde billeder af i forvejen, men de nye billeder er kvalitetsmæssigt bedre.

Opskrift på chokoladekage
(under: )


På utallige opfordringer bringer vi nu her på hjemmesiden Mies succes-opskrift på chokoladekage lavet af rigtige kakaobønner - samt lidt baggrund om kakao-planten og hvordan Miskitoerne bruger den.
Find siden under Baggrund > Chokoladekage eller direkte her.

Opdateringer af galleriet

Fra de to besøg i Prinzapolka i forbindelse med Jørgen Peters turist-ture med rejseselskabet Viktors Farmor i 2005 og 2006 er der nu lagt lidt billeder i galleriet, de fleste af mennesker i landsbyerne, og på enkelte billeder figurerer de danske turister. Der er også tilføjet en ny kategori: Turister i Prinzapolka.
Billederne fra 2005 kan ses her, og fra 2006 her.


Denne side Powered by WordPress.