Prinzapolka   Prinzapolka
 PRINZAPOLKA.DK        -   om miskito-indianere på østkysten af Nicaragua   -


 
 · Sitemap  · Nyhedsarkiv  · Kort  · Statistik  · Respons  · Mie  · Jørgen Peter

Arkiv over nyhederPå denne side arkiveres nyheder af alle slags. Foreløbigt er der mest hjemmesidenyt, men efterhånden er det meningen, at der vil dukke flere nyheder op i forskellige kategorier.
Når siden åbner, vises pr. automatik de seneste fire nyheder. For at se ældre nyheder, klik i menuen til venstre.

Ny udgave af Prinzapolka.dk lanceret!
(under: )

Med overflytningen af samtlige digitale billeder fra den gamle Prinzapolka-hjemmeside er det nye layout nu endeligt officielt lanceret, og det gamle layout er fjernet fra cyberspace.
Der er endnu enkelte sektioner af siden som ikke er kommet op at stå, bl.a. siderne med lyde (kirkemusik og fuglestemmer), samt et planlagt afsnit med billeder af planter. Man vil altid kunne orientere sig om, hvilke sider der er aktiveret, via sidens sitemap. Der er gjort alle anstrengelser for at sikre, at siden vil kunne fungere på forskellige skærmstørrelser og i forskellige browsere, men da det nye layout stadig er i sin "indkøringsfase", vil vi meget gerne gøres opmærksom på, hvis noget ikke fungerer som det skal. Alle links skulle virke, men hvis man opdager "døde" links vil vi gerne gøres opmærksom på det. Der vil givetvist komme til at ske flere tilpasninger af layoutet hen ad vejen.
En ny ting som vi regner med at indføre snarest er en nyhedsmail til dem som måtte være interesserede.


Denne side Powered by WordPress.